ONTHARINGSLASER

 

MET DE GENTLEMAX PRO

Wilt u van uw ongewenste haar af? Nooit meer epileren, harsen of scheren? Dan is definitieve ontharing met de GentleMax Pro iets voor u! De GentleMax Pro werkt met gezuiverd en gebundeld licht met een en dezelfde golflengte. Het licht richt zich met een hoge intensiteit op het pigment in de haarwortel en de haarschacht, waardoor de haarwortel verhit wordt en zo definitief wordt beschadigd. Voordat er met het licht behandeld wordt, komt er een shot met vloeibare stikstof vrij om de huid te koelen. Hierdoor voel je nauwelijks iets van de behandeling!

Voor de behandeling

Eerst wordt er tijdens een intakegesprek besproken wat uw wensen zijn en voor welke behandeling u in aanmerking komt. Tijdens dit gesprek wordt informatie verstrekt en de methode toegelicht. Daarnaast is er natuurlijk ruimte om uw vragen te beantwoorden.

 

Als u behandeld gaat worden met de GentleMax Pro, is het belangrijk dat u gedurende 6 weken voor de behandeling de zon zoveel mogelijk vermijdt. Lukt dit niet, dan is het belangrijk dat u uw huid beschermt met minimaal een factor 30. Gebruik gedurende de behandelperiode geen zelf bruinende crème. Dit kleurt het pigment in de huid. 

 

Als u onthaard wordt met de GentleMax Pro, is het belangrijk dat u de haren minstens zes weken van tevoren niet meer harst en/of epileert. Er moeten haartjes aanwezig zijn omdat er anders geen haren zijn om te behandelen. Ongeveer 24-48 uur voor elke behandeling scheert u de haren in het te behandelen gebied. Dit mag ook tijdens de behandelperiode, samen met knippen, zolang u deze maar niet harst of epileert.

Voor laserontharing zijn er gemiddeld 4-6 behandelingen nodig met een interval van 6 weken.

Na de behandeling

Na de behandeling zal de huid er rood en soms licht gezwollen uit zien. Dit trekt gedurende de dag weer weg. Bij ontharing zullen de haartjes na ongeveer 7-10 dagen uitvallen. U mag bij zwelling de huid altijd koelen met een koelpack, maar zorg ervoor dat deze niet directcontact maakt met de huid. Na ongeveer 24 uur mag u op deze plekken gewoon weer make-up gebruiken, maar zorg ervoor dat gedurende de behandelperiode er een zonnebrandcrème met minimaal SPF 30 wordt gebruikt

 

Vergoeding

Enkele cosmetische behandelingen komen in aanmerking voor een vergoeding. Hierbij hoort ook ontharing in het gelaat. Informeer bij uw zorgverzekeraar naar de polisvoorwaarden. 

Voor

Na

Voor

Na

DE PRAKTIJK

CONTACT

Gezondheidscentrum Rucphen

Kozijnenhoek 80

4715RG Rucphen

Email: info@huidtherapiepotters.nl

Tel: +31(0)645570955

Openingstijden:

Ma 13:00-17:00

Di     8:30-17:00

Woe 8:30-12:00

Do    8:30-17:00

Vrij   8:30-17:00

Za    9:00-12:00 

Behandelingen alleen op afspraak.

Afspraken buiten openingstijden zijn mogelijk in overleg. Zaterdagen 1x in de maand.

  • Grijs Facebook Icon
  • Gray LinkedIn Icon